Friday, June 3, 2022

Jubileul de platina

În 2022 se împlinesc 70 de ani de la urcarea pe tron a reginei Elisabeta a II-a în timp ce încoronarea oficială a avut loc. Pentru această aniversare marcată de cei 70 de ani de domnie ai celui mai vechi monarh s-au pregătit multe efecte speciale.


Xiwxr 7zgnwipm

Vezi galeria foto Membrii Casei Regale a României prezenți la ceremonia de la Londra.

. Din cauza pandemiei de COVID-19 aceasta este prima apariţie a reginei la acest balcon din 2019. Președintele României Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare Reginei cu ocazia fericitului eveniment. Trooping the Colour deschide seria de patru zile de ceremonii fastuoase.

Au început să vină oamenii la Londra pentru jubileu de platină al Reginei Elisabeta. Nu mai este un secret că Regina Elisabeta a II-a adoră dulciurile în special dimineațaGusturile Maiestăţii Sale sunt foarte clare şi cam toate deserturile trebuie să conțină. La rândul său Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a declarat miercuri inspirată de dovezile de apreciere şi bunăvoinţă pe care le-a primit de-a lungul domniei sale într-un.

1 day agoPotrivit BBC regina își petrece de obicei ziua de naștere cu familia ei. Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a este un prilej de sărbătoare pentru britanicii din Regatul Unit. Parada începe la ora 12 ora României la Buckingham Palace iar pe traseu se vor alătura și membri ai familiei regale pe.

Parada Trooping the Color marchează ziua ei oficială de naștere și are loc de obicei în iunie. Ceremoniile vor începe joi cu tradiționala paradă militară Trooping the Colour după care vor urma patru zile pline de evenimente la care se estimează că vor participa aproximativ 15 milioane de britanici. Mulţi şi-au amenajat corturi în stradă pentru a prinde loc în faţă la parada de mâine şi vor dormi acolo.

1 day agoUltimele pregătiri pentru Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a Corespondență specială Antena 3 din Londra. Îmbrăcată într-o rochie de culoarea fildeşului cu o eşarfă albastră împodobită cu medalioane şi panglici figurina are şi o tiară bazată pe cea pe care Elisabeta a purtat-o în ziua nunţii. 1 day agoCiteşte şi Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta începe joi.

Yui Mok - WPA Pool Getty Images Prinţul Harry şi soţia sa Meghan precum şi prinţul Andrew nu vor fi prezenţi în balconul. Fanioane drapele şi portrete uriaşe au fost arborate pe străzile din tot. 1 day agoRegina Elisabeta a II-a lansează de la balconul oficial al Palatului Buckingham seria de festivităţi organizate pentru a marca domnia sa de 70 de ani o longevitate fără precedent în istoria Marii Britanii celebrată într-o perioadă de tranziţie pentru monarhia din această ţară informează AFP.

Deşi nu s-au confruntat cu o opoziţie a victimei atât în autospeciala aparţinând MAI cât şi în incinta sediului Poliţiei Oraşului Novaci suspecţii au exercitat acte de violenţă asupra acesteia în timp ce se afla încătuşată cu mâinile la spate lovind-o cu intensitate deosebită cu pumnii genunchii picioarele încălţate cu ghete tip bocanc şi baston tip tomfă. 2 days agoDe asemenea vor fi prezenți verii reginei ducele și ducesa de Gloucester precum și ducele de Kent și prințesa Alexandra care îndeplinesc angajamente regale în numele ei. Eu am crescut cu livre şilingi şi pence şi nu am înţeles de ce a trebuit să renunţăm la ele.

Producătorul de jucării Mattel a anunţat joi că marchează cei 70 de ani pe tron ai monarhului cu o păpuşă Barbie Tribute Collection. În trecut până la 40 de persoane apăreau la balconul Palatului Buckingham însă regina a decis anul acesta ca doar cei care deţin funcţii active în cadrul casei domnitoare să poată fi prezenţi. 1 day agoForţele armate britanice o vor omagia pe suverană printr-o ceremonie specială trăgând o salvă dublă de tun pentru a marca Jubileul de Platină şi împlinirea a 69 de ani de la încoronarea suveranei din 1953.

1 day agoRegina aclamată de la balconul Palatului Buckingham pentru prima oară anul acesta. Jubileul de Platină marchează 70 de ani de domnie a reginei Elisabeta a II-a în vârstă de 96 de ani. 1 day agoJubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Ce este Trooping the Colour. Cei mai buni bucătari din țară au căutat zi și noapte cele mai bune rețete pentru suverană. Este frumos să ne păstrăm moştenirea.

2 days agoMarea Britanie se pregătește să sărbătorească Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a. Cheryl Devlin care deţine un aprozar în vestul Londrei este de acord cu această revenire pentru că sistemul imperial de măsură este parte a culturii britanice. Există un salut de 41 de tunuri în Hyde Park un salut de 21 de tunuri în Windsor Great Park și un salut de 62 de tunuri la Turnul Londrei.

Jubileu de Platină este o sărbătoare ce marchează 70 de ani de domnie. 1 day agoRegina Elisabeta a II-a sărbătorește Jubileul de Platină cu ocazia a celor 70 de ani petrecuți pe tronul Marii Britanii fiind cel mai longeviv monarh al englezilor de până acum. 1 day agoTrooping the Colour reunește peste 1400 de soldați sute de muzicieni și cai vor de paradă care vor mărșălui pentru a marca ziua de naștere a Reginei.

La Jubileul de Diamant din 2012 au fost doar șase persoane la balcon dar Regina Elisabeta își dorește ca totul să fie diferit acum. Ce mesaj i-a transmis liderul de la București.


Wse2ps4s5tjg0m


Buckingham Palace Unveils Full Schedule To Mark Queen Elizabeth Ii S Platinum Jubilee Year The Washington Post


Jx3lz4w7qa4m


How Queen Elizabeth Ii Will Celebrate Britain S First Ever Platinum Jubilee


A Unica A Ter Jubileu De Platina Platina Monarca Princesa Margaret


Xdj3pn8stylz5m


Queen S Platinum Jubilee 2022 Events A Guide To The Bank Holiday Weekend Celebrations


Pin Em Veja


Queen Elizabeth S Latest Appearance Has Royal Fans Worried About The Monarch S Health Queen Elizabeth Queen Elizabeth Ii Princess Anne


Wse2ps4s5tjg0m


Wse2ps4s5tjg0m


Queen Elizabeth On Her Historic Platinum Jubilee Milestone Photos


Queen S Platinum Jubilee 2022 Events A Guide To The Bank Holiday Weekend Celebrations


Queen Elizabeth S Platinum Jubilee Will Be Held In The Uk Next June


Queen Elizabeth Ii S Platinum Jubilee Everything To Know


Wse2ps4s5tjg0m


Queen S Platinum Jubilee 2022 Events A Guide To The Bank Holiday Weekend Celebrations


Queen Elizabeth On Her Historic Platinum Jubilee Milestone Photos


The Queen Looks So Regal In Stunning Unseen Portrait To Mark Platinum Jubilee Hello

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya